Dicro Oy - Elektroniikan sopimusvalmistusta (SMT)
FI    EN

Dicro Oy - Elektroniikan sopimusvalmistaja (EMS)

Elektroniikkatuotteiden ja johdinsarjojen sopimusvalmistusta yli 35 vuoden kokemuksella. Autamme monipuolista asiakaskuntaamme optimoimaan ja tuotannollistamaan tuotteita, prototyypeistä pilotti- ja 0-sarjojen kautta massatuotteeksi. Valmistamme sähkömekaaniset kokonaisuudet piirilevy-, johdinsarja- ja kokoonpanoalirakenteista lopputuotteeksi, käyttäen jatkuvan kehittämisen, Lean- ja laadunhallinnan työkaluja. Olemme innovatiivinen kumppani ja tavoitteemme on laatu ja ympäristöystävällisyys. Dicro Oy noudattaa ISO 9001 -laatujärjestelmän ja ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän vaatimuksia.

Lisäksi Dicro Oy on listattu ja rekisteröity myUL® tietokantaan, joka mahdollistaa johdin- ja kaapelituotteiden UL sertifioinnin, materiaaliseurannan, hallinnan ja tuotteiden toimitukset myös Yhdysvaltoihin ja Kanadaan. UL prosessit ja standardit ovat osa Dicro Oy:n operatiivista toimintaa, ja siten vahva pohja korkeatasoisen laadun varmistukseen ja tuote turvallisuuteen.

Ota yhteyttä, varaa aika myyjällemme ja kysy lisää. Ammattitaitoiset ja sertifioidut tiimimme takaavat että ideasi viedään onnistuneesti eteenpäin.