FI    EN


Dicro Oy on avannut syyskuussa 2023 uuden tehtaan Viron Narvaan. Tuotantopinta-alaa Narvan tehtaassa on yhteensä 3550 m2.

15.09.2023

Iloksemme voimme tiedottaa Dicron laajentumisesta Narvaan, Viro kolmanneksi suurimpaan kaupunkiin, jossa avasimme viime viikolla tuotannon uudessa tehtaassamme.

Edellisestä vastaavasta tiikerin loikasta onkin jo aikaa, sillä Dicron Rakveren tehdas avattiin vuonna 2001.

Laajentumispäätös syntyi tarttumalla eteen auenneeseen tilaisuuteen. Suuri kansainvälinen elektroniikan sopimusvalmistaja vetäytyi strategisista syistä Viron markkinoilta,

ja Narvassa vapautui työmarkkinoille siten kerta heitolla pitkälti toista sataa osaavaa ja asiantuntevaa johdinsarjojen valmistuksen ammattilaista.

Vielä kun pääsimme sopimukseen meille siirtyvistä 3550 m2:n vuokratiloista sekä yli 150 työpisteen tehdasinfrasta, oli laajentumispäätös valmis.

Uutta konekantaa hankimme Narvaan lähes puolella miljoonalla eurolla.

Laajentumisen myötä Dicrolla on nyt ennennäkemätön kyky vastata paljon valmistuskapasiteettia ja/tai tilaa vaativiin projekteihin.

Dicron omistajan ja toimistusjohtajan, Jari Eiron, sanoin ”Nyt ei oo kapasta kii”. Pistetään siten toimituksiin vauhtia ja tilausta vetämään.

Ottanet vanhaan malliin yhteyttä meidän asiakaspalveluun ja myyjiin.